Cалати

Вітамінний салат з маринованими родзинками та насінням
Яскравий пісний салат. Добре підходить як вегетаріанцям, так і людям на правильному харчуванні. Тонкі слайси моркви та кабачка з хрумким міксом салату, помідорами чері, маринованим родзинками та гарбузовим насінням. Приправлений солодким медом та зернистою гірчицею. Ідеальний варіант для легкої вече

Олів'є з перепілкою та креветками
Той самий Олів'є! Страва російської кухні. Картопля, зелений горошок, яйце, корнішони, каперси, м'ясо перепела та тигрової креветки. Салат заправлений соусом Провансаль. Ситний зимовий салат на сніданок, обід або вечерю, у свята та будні. 250 г

Салат з вугром та авокадо
Легке дієтичне блюдо. Скибочки ніжного вугра з соусом унаги та насінням білого кунжуту подаються на подушці зі стиглого авокадо з горіховим соусом. Хрумкий мікс салату, приправлений оливковою олією та соком лимона з помідорами чері. Відмінно поєднується із стравами з морепродуктів. 230 г

Салат з лососем та авокадо
Хрусткий мікс салату з ніжним лососем в дуеті зі стручковою квасолею, авокадо та насінням кунжуту. Заправлений французьким соусом на основі меду та дижонської гірчиці.
280 г

Теплий салат з морепродуктами
Гострий теплий салат у тайському стилі. Промариновані тигрові креветки, мідії та кальмар обсмажуються на сковороді-гриль із цукіні, солодким перцем, свіжим ананасом та помідорами чері. Відмінно поєднується з келихом пряного білого вина.350 г

Теплий салат з ростбіфом
Хрусткий мікс салату в дуеті з соусом цезар, ростбіфом, печеним баклажаном, томатами, перепелиним яйцем та крем-сиром.
340 г