Перші страви

Борщ Український
Гаряче перша страва української кухні. Приготований за класичним рецептом з соковитою телятиною. Ідеально підходить для ситного обіду. Подається з домашнім салом, пекучим часником, сметаною і ароматною зеленню. 500 г

Бульон з курячими потрошками
Гаряче перша страва на обід. Легкий суп з курячими потрошками, перепелиним яйцем, домашньою локшиною і ароматною зеленню.500 г

Рибний суп з морепродуктами
Гаряча страва середземноморської кухні на обід або вечерю. Легкий рибний суп з філе дорадо та лосося, з додаванням креветок, мідій та свіжих овочів.500 г

Сирний суп з беконом
Гаряча страва французької кухні на обід або вечерю. Мікс сирів з додаванням цибулі та вершків. Подається із сухариками з чіабатти та чіпсами бекону. 350/20 г

Солянка м'ясна
Гаряче перша страва для ситного обіду. Міксовий збір добірних соковитих делікатесів на основі бульйону. Подається з лимоном, маслинами, сметаною і ароматною зеленню.500 г

Суп Харчо
Гаряча страва кавказька кухня. Традиційний густий томатний суп із м'ясом телятини. Пряний суп чудово підходить як на сніданок, так і на обід. 500 г