Основні страви

Cпагеті «Карбонара»
Класична страва італійської кухні. Найвідоміша традиційна паста у світі з ніжним сирно-яєчним соусом та соковитим підсмаженим беконом. Подаємо в кошику із сиру пармезан. Гаряча основна страва на обід або вечерю. 320 г

Дорадо на грилі з овочами
Дієтичне біле м'ясо риби зі спеціями та соковитими овочами гриль: кабачок, баклажан, солодкий пмерець. Чудова страва на кожен день. 120/100 г

Качина грудка з морквяним кремом та малиновим соусом
Страва французької кухні. Підрум'яне груди качині з вершково-морквяним кремом і малиновим соусом. Гаряча гаряча закуска під келих червоного вина або легка основна страва на вечерю. 200/150/50 г

Куряча грудка Dorblu зі шпинатом
Куряче філе в хрусткій скоринці з сиру дорблю з пелюстками мигдалю. Подаємо зі шпинатом у вершковому соусі. Чудова дієтична страва на обід або вечерю. 200/150 г

Лосось з сирним соусом
Ніжне філе лосося на грилі з листям свіжого мангольда, солодким перцем та сирним соусом.
200/60/50 г

Люля-кебаб з індички
Гаряча страва східної кухні, приготовлена на мангалі. Дієтичне соковите м'ясо індички з сиром сулугуні. Подаємо на тонкому лаваші з пряною томатною сальсою і маринованою червоною цибулею. Страва чудово підходить як на обід, так і на вечерю. 200/50/50 г

Люля-кебаб з баранини
Гаряча страва східної кухні. Ароматна димна баранина, виготовлена на мангалі. Подаємо на тонкому лаваші з маринованою червоною цибулею та м'ятно-йогуртовим соусом. Страва чудово підходить як на обід, так і на вечерю. 200/50/50 г

Пельмені з лососем та креветками
Блюдо європейської кухні. Домашні пельмені з відвареним лососем та креветками, приготовані в вершковому соусі. Гаряче блюдо на обід або вечерю
200/50 г

Пельмені м'ясні
Традиційна страва російської кухні. Домашні пельмені з соковитим свинино-яловичому фаршем. Приготовлені на Ваш смак: варені або смажені. Подаємо до них сметану. Гаряче блюдо на обід або вечерю. У смаженому варіанті - хрустка гаряча закуска до пива.
200/50 г

Перепілка з печеними овочами
Ніжне м'ясо перепілок зі спеціями та часником, обсмажується на сковороді гриль. Подаємо на подушці з печених овочів: баклажан, перець солодкий, помідор, часник, кінза. Дієтичний обід чи вечеря. 190/150 г

Половинка курчати тапака з гарніром із картоплі-пай
Курча, приготований методом sous-vide з часником і зеленню, обсмажений на грилі до хрусткої скоринки. Подається з картоплею пай.0,5 шт/100 г

Різотто з морепродуктами
Класична страва середземноморської кухні з насиченим вершково-сирним смаком, підкресленою різноманітністю морепродуктів: креветки, мідії, кальмари та філе дорадо. Гаряча основна страва на обід або вечерю. 350 г

Свиняча вирізка в беконі з червоним кускусом
Запечена соковита свиняча вирізка у рум'яному беконі. Подаємо з екзотичним червоним кускусом і журавлинним соусом. Страва чудово підходить як на обід, так і на вечерю. 200/150/50 г

Стейк із телятини з картоплею гратен
Стейк із соковитої телятини Вашої улюбленої прожарки. Подаємо з картопляним гратеном та вершково-перечним соусом. Вечеря для справжніх любителів м'яса. 150/180/50 г

Стейк Рібай
Соковитий ферментований стейк з м'яса молодого теляти без кістки. Приготуємо вашого улюбленого ступеня прожарювання.
420 г