Гарячі закуски

Їжа Богів
Блюдо середземноморської кухні. Ідеальна гаряча закуска для любителів морепродуктів. Дарунки морів (мідії, тигрові креветки, лосось) обсмажуються з перцем і томатами в вершково-пряному соусі. Подається з листям шпинату і тостами.
380/30 г
Блакитні мідії з теплим хлібом
Блюдо середземноморської кухні. Мідії тушкують у вершковому соусі з цибулею, часником, селерою і спеціями. Подаються з тостами з чіабатти. Ця гаряча закуска прекрасно підійде як до пива, так і до вина.
500/50 г

Креветки "Taquitos"
Страва азіатської кухні. Пікантна гаряча закуска до пива чи вина. Хвости тигрових креветок з підмаринованими овочами (цукіні, морква, стебло селери, часник), на рисовому тісті, обсмажуються у фритюрі до золотистої хрусткої скоринки. Подаємо з пряно-гострим соусом. 150/50 г

Перепілка з білими грибами та беконом
Страва французької кухні. Соковита гаряча закуска м'яса птиці. Перепілка фарширована білими грибами з додаванням петрушки. Подаємо з ароматним соусом демігляс з трюфельною олією. 180/50 г

Хвости тигрових креветок
Страва італійської кухні. Тигрові креветки обсмажуються до золотистої скоринки на вершковому маслі з додаванням часнику і зелені, протушіваем в білому вині. Ця гаряча закуска прекрасно підійде як до пива, так і до вина.
12 шт