Десерты

Київський торт
Шоколадний десерт. Класичний торт із двох білкових коржів з лісовими горіхами та вершково-шоколадним кремом «Шарлотт». 150 г
119 грн

Наполеон
Блюдо французької кухні.Одін з найпопулярніших десертів світу. Торт приготований за класичним рецептом: повітряне листкове тісто з заварним кремом.
170г
89 грн

Фірмовий чізкейк
Блюдо європейської та американської кухні. Ніжний крем-сир на підкладці з тертого домашнього печива з додаванням мускатного ореха.Верх торта прикрашає шар желе з фруктами. Дуже смачний, ніжний, повітряний десерт.
200 г
99 грн

Шоколадний фондан
Блюдо французької кухні. Кекс з шоколадного бісквітного тіста з рідкою серцевиною. Подаємо цей популярний десерт з кулькою ванільного морозива, цукровою пудрою і лохиною.
100/50 г
99 грн